Nyheter


Fortsatt høyt fokus på risikoutsatte bransjer

Del
AktiMed 11.10.2018 Nyheter
Arbeidstilsynet vil fortsatt ha høy tilsynsaktivitet i 2019 fremgår det av arbeidstilsynets strategiplan 2017-19. I tillegg til risikofokus har tilsynet også høyt fokus på arbeidsmiljøkriminalitet.

Risikovurderinger er en av de forholdene arbeidstilsynet oftest etterspør ved tilsyn eller dersom en ulykke har oppstått. Ved alvorlige ulykker vil også politiet etterspørre disse vurderingene.

Rådene til våre samarbeidspartnere er at de årlig tar frem risikovurderingen og oppdaterer dem. Dette kan gjerne gjøres når en utarbeider handlingsplaner for HMS, bedriftshelsetjeneste mv. Dette sparer bedriften for mye arbeid, en slipper å starte forfra slik en ofte må gjøre om risikovurderingen er blitt for gammel.

For de som ennå ikke har kommet i gang med risikovurdering har AktiMed nå utviklet et digitalt verktøy – Totalrisk som effektiviserer risikovurderingen. Dette verktøyet kan gjøre prosessen enklere.  Ta kontakt med din rådgiver i AktiMed dersom du ønsker mer informasjon eller send en email til post@aktimed.no så kontakter vi deg.


Ønsker du å vite mer om AktiMed Norge?


Ta kontakt på telefon: 974 09910
Eller epost: post@aktimed.no

Kontaktskjema