Selvhjelpsverktøy fra Aktimed

Ta vare på din viktigste og mest sårbare ressurs, dine ansatte.
1 million nordmenn har mentale utfordringer i hverdagen – mange kvier seg for å ta tak i dem. Hadde det vært enklere om du kunne ta med deg behandlingsopplegget og psykologen din i lomma?

Alle kan oppleve tøffe dager på jobben der man kjenner på stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, bekymring, eller tristhet.

Selvhjelpsappen, Overvinne, ivaretar den psykiske helsen til ansatte gjennom et behandlingsprogram i en velutprøvd app og mulighet for konsultasjoner med psykologer. Dette sikrer at de ansatte får tidlig og riktig hjelp til deres individuelle utfordringer


Psykologisk hjelp

Nå har vi gjort det enda lettere å få hjelp. Som kunde hos oss kan dere tegne en bedriftsavtale slik at alle ansatte som har behov kan få tilgang til dette selvhjelpsprogrammet som vi har kalt Psykologen i lomma.

Innhold

  • Behandlingsprogram
  • Stemingsrapportering
  • Hjelpemidler utviklet av norske psykologer

Registre deg hos Aktimed og kom i gang

Har din bedrift avtale hos oss kan du som ansatt registrere deg direkte på overvinne.no. Angi e-postadressen din, og klikke på Registrer e-post.


Samtaler med psykolog og hjelp til selvhjelp

I tillegg til vårt nettverk med psykologer over hele landet, tilbyr vi videosamtaler med psykolog.

Appen er utviklet av psykologer, og inneholder et terapiprogram som gir støtte gjennom videoer, øvelser, lydfiler, stemningsrapporter og artikler. Den gir tilgang til behandlingsprogram mot blant annet stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, bekymring, eller tristhet.


Utviklet av anerkjente, norske fageksperter

Med selvhjelpsappen «Overvinne» hjelper du dine ansatte med å mestre utfordrende emosjoner, relasjoner og situasjoner. Hver ansatt får sin overvinne app med verktøy, videoer og lydfiler i et digitalt behandlingsprogram utviklet av anerkjente, norske fageksperter.

Overvinne app er en heldigital løsning som gjennom videoer, lydfiler, tekster og oppgaver hjelper brukeren å forstå, håndtere og mestre sine egne utfordringer. Programmet bygger på de samme manualene som brukes i psykologkonsultasjoner og gir deg og dine ansatte tilgang til hjelp utviklet og validert av anerkjente, norske fageksperter. Dette gir ledere, personalansvarlige og HR-avdelinger et verktøy de kan stole på i møte med psykisk belastning blant deres ansatte.

Overvinne app brukes i dag av rundt 2000 ansatte i store og mellomstore norske bedrifter.

Ut fra dine forutsetninger ønsker vi å hjelpe deg med dine utfordringer, slik at du kan leve det livet du ønsker.

Psykologspesialist Svein Øverland

Ønsker du å vite mer om Psykologen i lomma for din bedrift?

Kontakt vår bedriftskonsulent for å lære mer om hvordan selvhjelpsappen Overvinne kan hjelpe din bedrift, dine ansatte og ledere.