Er du i overgangsalderen og plaget av hetetokter?

Aktimed Helse Hamar, medisinsk forskning, leter etter personer med menopausale hetetokter for en legemiddelstudie. Hensikten med studien er å undersøke om behandling med studiemedisinen kan redusere antall hetetokter.

Vi leter etter deg som er mellom 40-65 år som ikke lenger har menstruasjon, og plages av hetetokter. For å kunne delta kan det hende du ikke vil eller vil bli behandlet med hormonpreparater for problemene dine.

Studien inkluderer omtrent 10-12 besøk til klinikken over en periode på 30 uker. Alle deltakerne må gjennomgå helsekontroller, EKG, vaginale ultralyd og blodprøver, samt svare på spørsmål angående livskvalitet under studien. Du blir refundert for reise til og fra klinikken betales.

Gjengen på Hamar leter etter deg. ( f.v Trude Myhrvold, Hans Olav Høivik og Bodil Dagfinrud Lund )

Hvis du er interessert og vil vite mer, er du velkommen til å kontakte oss på Aktimed Helse Hamar via e-post til trude.myhrvold@aktimed.no.

Deltakelse er frivillig, og du kan når som helst avbryte deltakelsen. Personopplysningene du gir oss behandles i samsvar med EUs databeskyttelsesforordning, GDPR. Studien er godkjent av Regional etikkommittee og Legemiddelverket.