Når krisen rammer

Publisert: 27.06.2022

Igjen har vi i Norge og Oslo opplevd en terrorhendelse, der mange uskyldige ble rammet.

Flere personer mistet livet eller ble skadet i hendelsen og mange var vitne til det som skjedde. Mennesker som var ute for å feire et inkluderende fellesskap ble brått rammet av det verst tenkelige. Mange opplever å få sterke reaksjoner etter slike hendelser.

Dette gjelder ikke bare de som var direkte involvert, var vitner eller kjente noen som ble rammet, men også de som hørte og så dette på nyhetene og som har blitt utrygge i etterkant.

Vi i Aktimed Helse ønsker å tilby et gratis webinar

I webinaret «Når krisen rammer» vil du få økt kunnskap om normale reaksjoner etter slike hendelser, og få råd om hvordan du selv kan håndtere egne reaksjoner. Vår psykolog Brynjar Gunnarskog vil gi deg konkrete tips om hvordan du kan støtte andre som har reaksjoner, om det er familiemedlemmer, venner eller kolleger.