Aktimed Helse bytter navn til Falck

Publisert: 19.05.2022

Aktimed Helse AS (gjennom morselskapet Frisk Gruppen) ble kjøpt opp av Falck i 2021.

Gjennom dette oppkjøpet, har Falck sikret seg en unik posisjon for å oppnå sin ambisjon om å være en ledende helseaktør også i Norge. Nå har vi besluttet å fusjonere virksomhetene i september 2022, og på bakgrunn av fusjonen endres navn og organisasjonsnummeret.

Aktimed Helse AS vil fra 1.9.2022 være fusjonert inn i Falck Norge AS, og vårt nye organisasjonsnummer blir 991 441 654.

Aktimed Helse vil endre navn og i fremtiden gå under Falck-merket. I september endres firmanavnet, og endring til ny merkevare vil skje steg for steg inntil alle Aktimed sine 36 enheter over hele Norge har endret utseende. Merkeskiftet vil være fullstendig gjennomført i januar 2023.

Falck, som startet som et redningsselskap i Danmark, er i dag et globalt helseselskap med et omfattende tilbud på helseområdet. Gjennom alle forretningsområder er den røde tråden et ønske om å hjelpe mennesker. Les mer om Falck her

Gjennom navneendringen er Aktimed Helse integrert med andre selskaper i Falck-gruppen både i Norge og resten av Norden.

– Aktimed Helse har allerede etablert seg som en av Norges ledende aktører innen bedriftshelsetjenester. Vi tar nå hele Aktimed Helse sortimentet inn i en ny form hvor vi ytterligere kan utvide vårt tilbud og møte behovene i en tid hvor etterspørselen etter helsetjenester er større enn noen gang, sier Rikke Sivertsen Dahl, direktør i Aktimed Helse.

– Trenden er klar: Hvordan, når og hvor vi jobber er i rask endring for tiden. Som markedsledere skal vi også være best på å utvikle oss når arbeidslivet endrer seg. Vi vil alltid ha en base innen bedriftshelse. Men som en ledende aktør i et bærekraftig arbeidsliv må vi også kunne tilby nye tjenester og ordninger for bedrifter og deres ansatte med andre behov. Her gir tilhørigheten til Falck nye muligheter, sier Rikke Sivertsen Dahl, direktør i Aktimed Helse.

Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid under nytt navn, men med de samme lokasjonene og de samme personene dere har samarbeidet med tidligere.