TA VARE på din mentale helse

Publisert: 05.04.2022

Din mentale helse er like viktig som din fysiske helse. To år med pandemi har påvirket vår mentale helse på forskjellige måter.

Aktimed Helse tilbyr nå TA VARE kampanjen for bedrifter som ønsker å fokuserer på ansattes mentale helse. Kampanjen inneholder et digitalt webinar og videoer til ansatte og ledere med gode råd til hvordan ta vare på sin mentale helse og hvordan være en god kollega. Disse har vi samlet i en pakke som vi har kalt TA VARE på din mentale helse. Pakken er enkel å distribuere ut til de ansatte og ledere, og vi hjelper til ved behov for ytterligere leveranser.


Bakgrunnen for kampanjen er at vi ser at psykiske plager og lidelser er vanlig, og minst en av tre vil oppleve mentale helseproblemer i løpet av livet. Mental uhelse kan ramme alle mennesker. Samtidig vet vi at et godt arbeidsmiljø vil være med å fremme god psykisk helse, og samhandling med gode kollegaer kan bidra til å styrke vår mentale helse.

Sett mental helse på agendaen i din bedrift med TA VARE kampanjen fra Aktimed.
Du finner mer informasjon om pakken her: https://aktimed.no/tavare/