Frisk Gruppen og Aktimed Helse kjøper opp Ringvoll bedriftshelsetjeneste  

Publisert: 22.03.2022

Denne uken ble det kjent at Frisk Gruppen AS, som fra før eier Aktimed Helse as, kjøper Ringvoll bedriftshelsetjeneste (BHT).

Med dette blir vi samlet en enda sterkere landsdekkende helseaktør som leverer bedriftshelsetjeneste, medisinske tjenester og konsepter innen trening og fysisk aktivitet. Aktimed Helse skal være en foretrukket partner for våre kunder som tilbyr et helhetlig og kostnadseffektivt helsekonsept. 

–  Med mange dyktige fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse vil vi nå sammen utgjøre et av de største fagmiljøene i Norge innen arbeidshelse. Dette vil styrke vår målsetting om å være best på helsefremmende arbeidsplasser og være en faglig sterk partner og leverandør til våre kunder, sier direktør i Aktimed Helse, Rikke Sivertsen Dahl.

Frisk Gruppen, som er eid av Falck, har de siste årene bygget seg opp innen områdene Arbeidsinkludering, Spesialisthelsetjeneste og Bedriftshelsetjeneste. Med Ringvoll BHT på laget vil bedriftshelseområdet i Aktimed Helse bli ytterligere styrket gjennom et sterkt faglig team i Ringvoll BHT, og få en vesentlig og viktig størrelse i Østfold.

Vi skal nå bruke de neste månedene på å gjennomføre integrasjonsprosessen på en klok, inkluderende og tålmodig måte. Vi vil bruke tid på å samkjøre selskapene med tanke på våre kunder og vår samlet kompetanse. Vi skal kartlegge «beste praksis» og samle det beste fra begge selskapene i en felles plattform i Aktimed Helse.

For kundene vil dette oppkjøpet kun ha positive effekter. Vår ambisjon er at vi skal kunne tilby dere et utvidet produkt- og tjenestespekter og en mer komplett landsdekkende profil. Vi vil fortsatt være preget av stor lokal tilstedeværelse og ha fokus på å løse deres utfordringer knyttet til bedriftshelsetjenester på en kvalitativt god måte med utgangspunkt i beste praksis.

Hvis dere har spørsmål til oss vedrørende dette er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Beste hilsen fra

Rikke Sivertsen Dahl
Direktør Aktimed Helse
mail: rikke.dahl@aktimed.no , mobil: 938 58 760