Synergi Helse/Trygg1 – en del av Aktimed Helse

Publisert: 03.01.2022

Synergi Helse og TRYGG1 ble 1. januar 2022 fusjonert inn i Aktimed Helse AS.

Med dette blir vi en betydelig større aktør i bedriftshelsetjeneste (BHT) bransjen i Norge, og som en privat helseaktør med medisinske sentre og tilbud innen livsstil og trening.

– Strategien har hele tiden vært å vokse til en betydelig nasjonal helseaktør i Norge. Det har vi nå lykkes med, forteller en fornøyd direktør, Rikke Sivertsen Dahl i Aktimed Helse. Vi har nå vokst fra 170 til 230 medarbeidere.

For dere kunder vil dette oppkjøpet kun ha positive effekter. Vår ambisjon er å kunne tilby dere et utvidet produkt- og tjenestespekter og en mer komplett landsdekkende profil. Vi vil fortsatt være preget av sterk lokal tilstedeværelse og ha fokus på å løse deres utfordringer knyttet til helsetjenester på en kvalitativt god måte med utgangspunkt i beste praksis.

Siden oppstarten i 2001 har vi etablert oss med kontorer i de største byene. Fusjonen gir oss enda større tyngde og leveransekraft. Vi har mange kunder med avdelinger i hele Norge. Etter fusjonen kan vi levere bedriftshelsetjenester med 26 egne kontor, og totalt, gjennom nettverket vårt, på 48 steder i landet. Dette vil styrke vår målsetting om bedre tilgjengelighet, økt volum, og å kunne ivareta våre kunder på en enda bedre måte.

I Oslo og Viken vil vi få stor tilstedeværelse med nye avdelinger i Drammen, Kongsberg og Skøyen, i tillegg til våre eksisterende kontorer på Fornebu, Ås, Sarpsborg og på Romerike (Fetsund og Bjørkelangen). Med mange dyktige kollegaer med lang erfaring og sterk kompetanse, vil vi nå sammen utgjøre et av de største fagmiljøene i Norge innen arbeidshelse. Dette vil styrke vår målsetting om å være best på helsefremmende arbeidsplasser og være en faglig sterk partner og leverandør til våre kunder.

Hvis dere har spørsmål til oss vedrørende dette er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Beste hilsen fra

Rikke Sivertsen Dahl
Direktør Aktimed Helse
mail: rikke.dahl@aktimed.no , mobil: 938 58 760