Frisk Gruppen har blitt kjøpt opp av helse- og redningskonsernet Falck

Publisert: 27.09.2021

Dette er fantastisk spennende for oss, og det er gledelig å kunne dele dette.

Det ble i dag kunngjort at Frisk Gruppen, som eier Aktimed Helse AS, blir en del av det danske Falck-konsernet, et av verdens ledende helse- og redningskonsern. Kjøpet er betinget av konkurransemyndighetene sin godkjennelse.

For dere som kunder vil dette kun ha positive effekter. Vårt nåværende samarbeid fortsetter som før, og våre tjenester vil fortsatt bli levert av de samme medarbeiderne, ved de samme avdelingene som vi har i dag. Ledelsen i Frisk Gruppen og Aktimed Helse vil også fortsette etter oppkjøpet.

Hvem er Falck?

Falck og Frisk Gruppen er en god match. Falck er en stor, internasjonal virksomhet med 27 000 medarbeidere og aktiviteter i 30 land innenfor helse, ambulansetjenester og brannberedskap.

Som ny eier kan Falck bidra med internasjonale erfaringer i helsesegmentet. Falck har også stort fokus på digitale tjenester.

Bak Falck står Lundbeck Stiftelsen som årlig donerer mer enn DKK 500 mill. til forskning innenfor helse, investeringsfirmaet KIRKBI som er dannet av eierene av LEGO, og TryghedsGruppen som investerer i stor skala i helse, miljø og sikkerhet.

Gjennom oppkjøpet får Frisk Gruppen en profesjonell eier med et langsiktig perspektiv. Det betyr at vi i fellesskap med Falck fortsatt kan levere tjenester av høy kvalitet til bedriftsmarkedet.

Falck Helse er en del av Falck Healthcare Norden og har arbeidet for å skape lange og sunne arbeidsliv siden 2001. I dag er de Nordens største tilbyder av private helsetjenester med ca. 2.000 ansatte.

Vår ambisjon er at vi skal kunne tilby dere et utvidet produkt- og tjenestespekter med større nasjonal og nordisk leveransekraft. Vi skal fortsatt prioritere sterk lokal tilstedeværelse i Norge og ha fokus på de beste kvalitative leveransene med utgangspunkt i solid faglighet og høyt kundefokus.

Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med dere som kunder.

Med vennlig hilsen

Rikke Sivertsen Dahl
Direktør Aktimed Helse
E-post: rikke.dahl@aktimed.no

Les pressemelding her: https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/frisk-gruppen-blir-en-del-av-falck?publisherId=17847921&releaseId=17916484