Er du lege og ønsker å bidra med din kompetanse?

Publisert: 29.06.2021

Aktimed Helse er en landsdekkende helseaktør som leverer bedriftshelsetjeneste, medisinske tjenester og konsepter innen trening og fysisk aktivitet.

Arbeidsgiver: Aktimed Helse AS
Stillingstittel: Covid-19 bakvakt
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Prosjekt

Vi har siden i fjor fått oppdrag på testing av Covid-19. Vi har fremdeles stor etterspørsel etter testing hos både nye og eksisterende kunder. I den anledning trenger vi flere leger som ønsker å være med i teamet som bistår sykepleierne med positive prøvesvar og kontakt opp mot kommunene og bedriftene som vi tester. Vi tester i snitt 1500 personer i uken.

I test teamet i dag jobber det mange dyktige sykepleiere, sykepleierstudenter, helsesekretærer, helsesykepleiere og annet helsepersonell. Til sammen er det 25 stk i dette teamet som jobber i ulike stillingsprosent.

Vi søker nå etter 3 stk 20% prosjektstillinger frem til 31.12.2021 med mulighet for forlengelse. Arbeidet vi bestå av en vaktordning pr uke ca 10-12 timer på ettermiddag/kveld. Vi tester hver dag til og med søndag.

Har du lyst til å jobbe i et kjekt og spennende arbeidsmiljø da håper vi at du vil søke hos oss. Du trenger ikke å bo på Haugalandet.

Håper vi hører fra deg – Les finn-annonsen her