Medisinsk forskning

Publisert: 26.05.2021

Hos Aktimed Helse drives det jevnlige forskningsprosjekter, les om Magne Hagen. Deltaker i forskning på hjerteinfarkt.

Som en del av Aktimed Helse sin fusjon med Frisk Helse har medisinske klinikker blitt et tilskudd til vår allerede brede bedriftshelsetilbudet vårt. Og i sentrum for dette står våre medisinske klinikker både på Elverum og Hamar, – som jevnlig driver forskningsprosjekter.

Og vi har tatt en prat med en deltakerne i prosjektet som er med i prosjekter som forsker på forebygging av hjerteinfarkt

Jeg fikk tilbud om å delta i dette forskningsprosjektet etter hjerteinfarktet jeg har hatt, sier Magne Hansen. Både mitt og studiens mål er å forebygge nytt infarkt, så det passet meg bra.

Hvordan utbytte får du ved å delta i dette prosjektet?

Jeg kjenner at det er bra å ha et opplegg i livet mitt med faste kontroller.

Han forteller at det blir jevnlig tatt både blodprøver, undersøkelser og samtaler med både lege og sykepleier, gjør at jeg føler meg godt ivaretatt.

«Rett og slett tror jeg helsa mi har godt av det!»

Samtidig ønsker Magne å hjelpe andre om resultatene fra studien blir bra. Jeg har gått ned 10 kg siden jeg startet i studien, noe som gjør at jeg er enda mer motivert for å holde meg i form, sier Magne Hansen fornøyd.

Her på konsultasjon hos Hans Olav Høivik,
Spesialist i allmennmedisin hos Aktimed Helse