Frisk Gruppen kjøper opp Synergi Helse og TRYGG1

Publisert: 07.05.2021

– og blir en betydelig større aktør innen bedriftshelsetjenester.

Denne uken ble det kjent at Frisk Gruppen, konsernet Aktimed Helse er en del av, gjennom et oppkjøp overtar Synergi Helse og Trygg1. Med dette blir vi en betydelig større aktør i bedriftshelsetjeneste (BHT) bransjen i Norge, og som en privat helseaktør med medisinske sentre og tilbud innen livsstil og trening.
Dette er fantastisk spennende for oss, og det er gledelig å endelig kunne dele dette.

– Strategien har hele tiden vært å vokse til en betydelig landsdekkende aktør i Norge. Det har vi nå lykkes med, forteller en fornøyd direktør, Rikke Sivertsen Dahl i Aktimed Helse. Etter oppkjøpet vil vi vokse fra 170 til 220 medarbeidere.

For dere kunder vil dette oppkjøpet kun ha positive effekter. Vår ambisjon er at vi på sikt skal kunne tilby dere et utvidet produkt- og tjenestespekter og en mer komplett landsdekkende profil. Vi vil fortsatt være preget av stor lokal tilstedeværelse og ha fokus på å løse deres utfordringer knyttet til bedriftshelsetjenester på en kvalitativt god måte med utgangspunkt i beste praksis.

Siden oppstarten i 2001 har vi etablert oss med kontorer i de største byene. Oppkjøpet av Synergi Helse og Trygg1, gir oss enda større tyngde og leveransekraft. Vi har mange kunder med avdelinger i hele Norge. Gjennom oppkjøpet vil vi kunne levere bedriftshelsetjenester med 26 egne kontor, og totalt gjennom nettverket på 48 steder i landet. Dette vil styrke vår målsetting om bedre tilgjengelighet, økt volum, og å kunne ivareta våre kunder på en enda bedre måte.

I Oslo og Viken vil vi få stor tilstedeværelse med nye avdelinger i Drammen og Skøyen, i tillegg til våre eksisterende kontorer på Fornebu og Bryn. Med mange dyktige kollegaer med lang erfaring og sterk kompetanse, vil vi nå sammen utgjøre et av de største fagmiljøene i Norge innen arbeidshelse. Dette vil styrke vår målsetting om å være best på helsefremmende arbeidsplasser og være en faglig sterk partner og leverandør til våre kunder.

Hvis dere har spørsmål til oss vedrørende dette er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Beste hilsen fra

Rikke Sivertsen Dahl
Direktør Aktimed Helse
mail: rikke.dahl@aktimed.no , mobil: 938 58 760