Kontorstrekk til din bedrift

Publisert: 04.01.2021

Hjemmekontor betyr mindre av hverdagsaktiviteten til og fra jobb. Da er det godt med en digital kontorstrekk.

En perfekt pause og et samlingspunkt på hjemmekontoret

Kontorstrekk er den digitale økta som er mest populær blant bedrifter, og passer spesielt godt til hjemmekontor. Dette er ei kort økt på 15 minutter, hvor vi kjører gode øvelser for hele kroppen, med hovedfokus på rygg, skuldre og nakke. Øvelsene består av enkle og effektive øvelser innen styrke og tøying.

Dette er ei lavterskel økt som alle kan delta på, og det er ikke behov for å skifte før eller etter økta. Det tas også opptak av alle økter, slik at de som ikke kan delta på oppsatt tid kan kjøre øktene når det måtte passe. De fleste bedrifter velger å kjøre slike økter 2-3 ganger i løpet av ei uke.

Les artikkelen og se video fra Aktimed Helse sin kontorstrekk på TV2 Nyhetene https://www.tv2.no/a/11809003/

Ønsker du kontorstrekk for din bedrift? Ta kontakt med oss på katrine.vannebo@aktimed.no / 97 15 61 16 eller bruk kontaktskjemaet under.

Kontakt for kontorstrekk