Støttetelefon – Mental helse

Publisert: 26.11.2020

Trenger dine ansatte noen å snakke med?

Det er mange ansatte som er bekymret i disse dager. Bekymringene rundt koronasmitte og konsekvensene dette kan få for våre egen arbeidsplass og samfunnet for øvrig kan bli store. I tillegg sitter mange av oss isolert i hjemmene våre, noe som i seg selv er en utfordring for våre mentale helse.

AktiMed har oppretter en støttetelefon hvor ansatte kan ringe for råd, veiledning og samtale med kvalifisert helsepersonell. Støttetelefonen er betjent av sykepleiere, leger og psykologer. Vi er her for å hjelpe dine ansatte når de trenger noen å snakke med.

Målgruppe: alle ansatte eller grupper av ansatte i en bedrift
Gjennomføring: telefon eller video
Pris: på forespørsel

Ta kontakt med oss på post@aktimed.no eller 97409910 for å etablere en avtale. Når avtalen er opprettet sender vi ut informasjon som kan distribueres ut til de ansatte sammen med retningslinjer dere ønsker for deres bedrift vedrørende bruk av støttetelefonen.