Mestringskompetanse – forsker i eget liv

Publisert: 26.11.2020

Webinaret er tilpasset ansatte som sitter på hjemmekontor

Stress og bekymringer er en utfordring for mange, og kanskje spesielt i den tiden vi er inne i nå. Psykolog Brynjar Gunnarskog har utviklet et webinar med tittelen «Mestringskompetanse – vær en forsker i eget liv». Dette webinaret har blant annet blitt gjennomført for alle de ansatte på Norges Handelshøyskole i Bergen, med strålende tilbakemeldinger.

Webinaret inneholder tre sesjoner a 40 minutter, totalt 120 minutter enten fordelt på 3 ulike dager eller samlet som en forelesning. Deltakerne får et ordentlig innblikk i hvordan de kan håndtere stress, bekymringer, negative tanker og arbeidspress. Webinaret passer utmerket for de som sitter på hjemmekontor der bedriften kan nå alle sine ansatte med et viktig helsefremmende tiltak.

Ta kontakt for mer informasjon og pris!
Telefon 974 09910 eller post@aktimed.no