AktiMed har åpnet klinikkene!

Publisert: 23.04.2020

Vi er så glad for at vi igjen kan ønske dere velkommen til våre klinikker.

Etter at Helsedirektoratet og FHI denne uken åpnet opp for en-til-en behandling, kan vi nå utføre tilnærmet alle normale klinikktjenester som helsekontroller, oppfølging, arbeidsmedisinsk poliklinikk, vaksinering, lege-, psykolog-, og fysioterapeutkonsultasjoner.

Våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt når de møter opp på våre klinikker, og vi setter inn ekstra tiltak som gjør at vi på en forsvarlig måte kan ivareta smittevernet og forbygge tilfeldig eksponering og spredning av det nye koronaviruset. Vi følger Veilederen fra FHI.

AktiMed har allerede gode smittevernstiltak på plass, men utvider med noen ekstra tiltak etter anbefalinger i veilederen fra FHI.

Screening ved timebestilling
Når man bestiller time hos AktiMed klinikken vil vi kartlegge via ulike spørsmål om man har symptomer på eller har konstant luftveisinfeksjon, er hjemmeisolert eller i hjemmekarantene. I så fall vil konsultasjonen gjennomføres via telefon eller video.

Holde avstand
Vi vil legge til rette for at det holdes to meters avstand i venterom og under samtale/konsultasjon. Ved vaksinering, blodprøvetaking, undersøkelser plasseres den ansatte slik at en søker å unngå direkte ansikt til ansikt kontakt når en er nærmere enn 1 meter.

Smittevernutstyr
AktiMeds normale rutiner for bruk av beskyttelsesutstyr følges. 

Rengjøring
Vi gjennomfører daglig rengjøring og utlufting av lokalene, og hyppig rengjøring og desinfisering av dørhåndtak, toaletter, vaskeservanter, betalingsterminaler, trappegelendre, armlener og andre gjenstander eller kontaktflater.

Vi ser frem til å ta imot dere i våre klinikker. For timebestilling,
ring oss på 974 09 910 eller booking@aktimed.no